Maanantaina päätettiin tehdä kiertoajelu, mutta ennen sitä ajattelin kirjoittaa kortit. Ja niitähän ei sitten löytynyt, ei sitten niin millään. Ja tulin lopulta siihen päätelmään, että olin unohtanut ne hotelliin Rovaniemelle. Ihan tyypillistä. Meikäläinen saa aina etsiä lompakkoa ja avaimia ym. No ei siinä sitten mitään, ostetaan uudet. Saapahan joku löytäjä nätit postikortit ja merkitkin kaupan päälle.

Aamupuuro nautittiin ja sitten hurautettiin, ensin Muonioon ja siitä saman tien Enontekiölle. Jossakin siinä välillä on turistirysä ja sieltä ostin uudet kortit. 

Tunturi-Lapin Luontokeskuksessa katseltiin saamelaisnäyttely, joka olikin erinomaisen mielenkiintoinen. Taas saa hävetä nykyihminen valitustaan monestakin asiasta.

Ja sitten kiivettiin Jyppyrälle.

Lappi%20Liisa%20ja%20Anni%20-2014%20066-

Komeat näkymät ihan ympäriinsä. Pikkuisen kurkistaa Enontekiön kirkonkylä oikealla.

Lappi%20Liisa%20ja%20Anni%20-2014%20025-

Lappi%20Liisa%20ja%20Anni%20-2014%20075-

Ja sitten tultiin alas. Matka jatkuu.

Tunturit ovat suorastaan pelottavia! Ja komeita.

Lappi%20Liisa%20ja%20Anni%20-2014%20133-

Illan kruunasi rantasaunassa käynti. Ja minäkin, joka en ole uimassa käynyt sitten Thaimaan reissun, kastauduin siinä jokseenkin viileässä, etten sanoisi jääkylmässä vedessä. No ei se jääkylmää ollut. Oli se ainakin kymmenasteista.

Juu ja ne Rovaniemeltä ostetut kortitkin löytyivät kirppiskassista. Sillä eihän kaupungissa voi vierailla ellei ainakin muutamalla kirpparilla vieraile. Tällä kertaa löytyi muutamalla eurolla hienot käsin brodeeratut tyynyliinat ja huovutusvillaa. Enkä voinut vastustaa antikvariaattia. Sieltä suorastaan housunpuntiin tarttuen tuli mukaan Suomen Rintamamiehet DIiv.6, Viipurin pitäjän historia osat II ja III . Jostain löytynee osa I. Sekä Muolaan muotokuva

Tänään on päivä 5 ja suuntaamme Pallakselle.

ps. anteeksi kirjoitusvirheet. Kirjoitan tätä siskon kannettavalla ja teksti on näytöllä maailman pienintä.....