Niin siinä sitten kävi, että yhtenä kauniina(?) päivänä viime viikolla armas tietokone ei enää toiminut. Tai toimi ja toimi silloin kun itse halusi. Ei muuta kuin tohtorille vaan ja siellä se lepää sairasvuoteella vieläkin.

Sitten Poika sanoi, että ota se meidän kone sieltä vinttikamarista. "Mikä kone?" " "No se joka me ostettiin toissa vuonna" Ja mukava yllätys sieltä löytyikin. Joten vanha saa sairastaa rauhassa. Voihan olla että tauti on kuolemaksi. Mutta se nähdään sitten kun tohtoritäti soittaa. Tauti on pitkittynyt jo viikkoon, joten pelkäämme pahinta.

Nythän tapahtui  toissa yönä niin, että ensimmäistä kertaa elämässäni en muistanut mennä töihin! Päivystäjä sieltä soitteli vähän ennen neljää ja kyseli, että oletkos tulossa töihin ollenkaan. Minä vaan muistelin, että kaksi vapaayötähän minulla on.... Sitten muisti palautui pätkittäin niinkuin Uunolla. ApuVA, onhan minulla työyö. Kaikkia liikennesääntöjä, siis pääasiasssa nopeusrajoituksia rikkoen, työpaikalle. Lehdet autoon ja menoksi. Voin kertoa, että löytyi vielä vanhasta virtaa! Eikä tullut myöhäänjakoa kuin 5 min. Luulevat varmaan kerrostaloissa, että elefantti se mennä tömisteli toissayönä rappukäytävässä ja seismologian mittausasemalla ovat rekisteröineet pienimuotoisen maanjäristyksen.

Huomenna mennään puutarhanäyttelyyn ja katsellaan kesän kukkatrendit.

Tulppaanit ne vaan pukkaa ylös itsepäisesti. Yöllä on pakkasta vielä pitkälti toistakymmentä astetta. Ei minkäänlaista itsesuojeluvaistoa.

Viime yönä kolautin postilaatikon kannen kämmenselälle ja tulikin kipeä patti. Täytyy mennä etsiskelemään jotain jäägeeliä siihen, että kykenee ensi yönä leipää tienata taas.

 Juu, just kun talviurheilusta päästiin, niin alkaa Formulat. Niissä ei ole kuin yksi hyvä puoli ja se on: saa nukkua aikas pitkät päiväunet ja ihan rauhassa suunnilleen joka toinen sunnuntai. Mutta siitä huolimatta: Onnea Heikille ja Kimille. Pitäkää lippu korkealla! (mikä lippu, kysyi abityttö, kun rehtori puheessaan kehoitti pitämään lippua korkealla)

Jee ja kevät keikkuen tulevi kai joskus. Koko talven väsytti niin jumalattomasti. Nytkin väsyttää, mutta eri syystä. Ei millään malttaisi mennä nukkumaan töiden jälkeen! Huono yhtälö taas.