Ja asia on polkupyöräilijät, joyka eivät osaa käyttää PYÖRÄTIETÄ, vaikka sellainen on rakennettu maan- ja tontinomistajien hampaiden kiristelyn myötä.

Ei, kun pitää polkea tiellä hämärissä, ilman valoja eteen tai taakse tietysti, työmatkaliikenteen seassa.

Onko nyt jopa polkupyöräilijät saatettava autokouluun, jotta tyhmät oppisivat edes sen liikennemerkin, jossa on se polkupyörän kuva. Se nimittäin tarkoittaa, että sillä ehkä kolmisen metriä leveällä yleensä asfaltoidulla pikkutiellä, joka usein miten kulkee ihan ajoradan kupeessa on, tarkoitus ajaa sillä poljettavalla vehkeellä jota polkupyöräksi, fillariksi, pyöräksi,tsygeki, tsygäksi tai suåmenruåtsiksi myös fillareksi kutsutaan ja jos joku ei vieläkään ymmärtänyt mista kaksipyöräisestä kevyestä kulkuvälineestä, joka saadaan liikkeelle polkemalla, on kyse, niin ulkomaan kielellä: bicycle, Fahrrad,velo,bici,rijwiel,birota,volosipeds, syckel, rower, jalgratas, bicyclette, cykel.

Ja toinen juttu on sitten ne pikku mopopojat ja -tytöt ,jotka eivät osaa lukea siitä liikennemerkin alta MYÖS MOPOILLE. Ei kuulemma ole COOL ajaa jossain pyörätiellä. Kun on kerran MOPO!

Siinä sitä körötellään tien reunaa rekka takana ja jatkuva virta autoja vastaan tulevalla kaistalla.

Ja nyt ei ole kysymys kehäkolmosen sisäpuolella olevasta pyörätiestä vaan ihan täällä landella, jossa ei  liikennettä sillä pyörätiellä ole mitenkään tungokseen asti. Ehkä jopa kymmenen pyöräilijää tunnissa. Aamukuudelta.