perjantai, 18. elokuu 2017

Postintädillä piti olla

lomaa  ensi viikko, mutta ei sitten olekaan.

Kuulemma on kippo kellahtamassa nurin. Jos se nyt postintätiä yhtään lohduttaa niin on joutunut kesälomalainenkin vuotoa tukkimaan.

Kipon kellahtamisen aiheuttanee kesätyötekijöiden (4 kpl) lähtö, vakinaisten  (4 kpl ) loma, yhden irtisanoutuminen ja kun ei saanut lomia heti pitää pois, tuli täti pipiksi, sekä yhden miltei kaikki piirit osaavan nuoren miehen opiskelemaan lähtö.

Sanoi Poika postintädille, että olisit sanonut pomolle, että kylläpä vihlaisi selästä justiinsa. On postintäti liian kiltti ja on postintädillä 103 päivää jäljellä kunnes eläke koittaa. niin ei sitten viitsinyt postintäti sanoa muuta kuin: " vai niin"

ja se siitä sitten.

lauantai, 5. elokuu 2017

Aksu (Alexander)

Ja niin on suvun nuorimmainen saanut nimen.

Isomummilla ja Aksulla oli paljon juteltavaa.

IMG_7437.jpg

Ja Tanu-tädistä tuli kummi

IMG_7416.jpg

 

lauantai, 1. heinäkuu 2017

Jo heinäkuu!

Mitenkäs tässä näin kävi? Tai vihreää talvea tämä taitaa olla. Mittari näyttää + 15, eikä taida ristipistotyön tekemisestä ulkona tulla mitään. Ja jos satamaan alkaa niin sittenhän tutkitaan sukua.

Tosin on mitä mainioin ulkotyöilma. Ei juurikaan hiki tule. Mies jo menikin ulkotöihinsä ja jos satamaan alkaa niin sitten hän lajittelee muttereita.....

Mutta kuitenkin:  on kesä , vihreää ja valoisaa, ei lunta eikä jäätä. Siispä nautimme. 

perjantai, 30. kesäkuu 2017

Postintäti on

hieman ymmällään. Ja vähän harmissaankin.

On nimittäin käynyt niin, että postintädin lonkka on kipeä ( ja olkapää erittäin kipeä). Päätti sitten postintäti mennä lääkärille, josko saisi vähän parempia kipulääkkeitä. Ei nimittäin tahdo postintädin nukkuminen onnistua, kun yölläkin herää postintäti kipuihin.

Ihan sai postintäti  ajan heti aamulla työterveyslääkärille (jota asiaa ei postintäti enää yhtään ihmettele). Valitti sitten postintäti lääkärille lonkkaa ja olkapäätä. Lääkäri paineli ja tutki ja aiheutti kipeässä lonkassa tuskallisia tuntemuksia. Olkapään kivun sivuutti lääkäri kokonaan. Sanoi lääkäri, jotta pursiitti on postintädillä. (Ollut sitten jo pari kuukautta sanoo postintäti)

Määräsi lääkäri 3 kertaa päivässä kipulääkettä, 400 mg:n  Buranaa, 3-5 päivän kuurina. Sillä pursiitti paranee. 

On postintäti hieman epäuskoinen tämän lääkekuurin tehoon, sillä on postintäti syönyt jo toista kuukautta kipulääkettä ja nimenomaan Buranaa, tosin hieman vahvempaa, kun sitä edellisen pursiitin jäjiltä oli vielä purkin pohjalla. Tosin ei kuurina, vaan silloin kun on siltä tuntunut.

Kotikonsteja saa postintäti näköjään yrittää olkapään kipuun, joka aikaisempien kokemusten pohjalta vahvasti viittaa selkälihasten jumiutumiseen. 

Onneksi jopa postintädillä on viikonloppu.

 

 

 

sunnuntai, 18. kesäkuu 2017

Kesä on

parhaimmillaan ja sitä ei pilaa mikään muu asia kuin työ. Ei kylmä sää, ei helle, ei itikat, ei naapurin ruohonleikkaus, ei kolotukset, ei aikaiset ylösnousut, ei viikonlopun liikenne. Joka on muuten aika vilkasta tällä ennen niin rauhaliisella tiellä. Marinaa marinaa.....Onneksi on viikonloput ja ihan kolme vapaapäivää ensi viikolla. 

Omenapuu kukkii vielä, mutta aika omituisilla kukilla. On kuin olisi ruusuja omenapuussa.IMG_7397_2.jpg

IMG_7396.jpg